Blog

PayWay modul za Prestashop

Potreban Vam je jednostavan modul za prestashop 1.5, 1.6 ili 1.7?

Osnovne funkcije payway modula:
- potrebno samo upisati ID i SecretKey
- opcija za plaćanje na rate
- jednostavno za posjetitelje
- provjereno radi

Kontaktirajte nas, pošaljite nam osnovne informacije

Zašto je DRUPAL odličan za izradu web stranica i web developere?

Pitanje koje ima dosta web developera: što je Drupal, zašto ga koristiti i koje su prednosti? Drupal je znatno manje zastupljen od Wordpress-a ili Joomle kao platforme za izradu web stranica... a u nastavku saznajte zašto, kao i ostale zanimljivosti i činjenice od Drupal-u.

Idemo u detalje...

Zanimljive činjenice o web stranicama

IMDb je jedna od najstarijih web stranice na internetu i nastao je 1990. godine kao web stranica s listom „glumica sa prekrasnim očima.”

YELP (jedan od najvećih web direktorija i bazom tvrtki) je prisilio tvrtke da plaćaju mjesečnu naknadu kako bi se uklonile negativne recenzije

U 2012. godini, skupina hakera srušila je stranicu PAPA JOHN, a obrazloženje je bilo: "dva sata ste kasnije dostavili naručenu hranu"

Godine 1999., osnivači Googlea pokušali su prodati Google za 1 000 000 $, tvrtka EXCITE ih je odbila!

Što je web dizajn? A što radi web dizajner?!

Web dizajn je proces kreiranja vizualnog identiteta tvrtke za web marketing, pridržavajući se web standarda i djelatnostima tvrtke. Web dizajn je stvaranje idejnih rješenja dizajna web stranice. U ozbiljnim projektima potrebno je razraditi dizajn svih bitnih podstranica i popratnim tekstom sve opisati... tako da web dizajner treba imati poznavanje aktualnih web strandarda... ili surađivati s web developerom.

Što zapravo web developer radi?! Izrada web stranica!

Kratki odgovor: izrada web stranica i održavanje istih!

Ali što točno radi ovisi uvelike o tome koji posao točno obavlja i na koji način. To je profesija koja nagrađuje osobe koje bez problema rješavaju probleme i uživaju u "gradnji" web svijeta.

A sada malo detaljnije objašnjenje: