Dizajn brošure

Suprotno mišljenju nekih isključivo online dizajnera, tiskani marketing nije "prošlost".  Dizajn brošure je i danas jedan o boljih načina promoviranja.

Brušure dizajniramo kako bi privukle pozornost publike; i za stvaranje strukture koja jr specifična za tvrtku ili djelatnost, ne gubeći iz vida Vaš vizualni identiteta.

Iako je "zavladalo" digitalno doba, još uvijek je potrebno imati kvalitetan dizajn brošure.

Ukoliko je brošura lijepo dizajnirana zajamčeno je da će privući pažnju potencijalnih klijenata. To će potaknuti potencijalne klijente da posjete Vaše web stranice s ciljem dodatnog informiranja.

Papirnati oblik marketinga na tražišu pomalo izgleda "staromodno", prema riječima dijela naših klijenta, ali potencijal u papirnatom obliku marketinga je i dalje ozbiljan . Uzmimo knjige, za primjer  e-knjige su dostupne godinama, ali to ne znači kraj za papirnate knjige.

Naš dizajn brošure ili letka je proces koji uključuje surađivanje s našim klijentom od samog početnog kreiranja koncepta pa sve do tiskane verzije. Mi cijenimo važnost kreiranja kvalitetnog dizajna prilagođenog svakom klijentu i znamo da je važan alat za poslovanje i prezentaciju, a iz istih razloga spajamo 3 ključna elementa: Vaš vizualni identitet, Vaše potrebe i naše znanje što je siguran pu prema kvalitetno dizajniranoj brošuri.

Standardne cijene dizajna brošure:

* cijene mogu biti prilagođene prema potrebama klijenta

Dizajn brošure - dvostrana, tri preklopa
Dizajn 2 idejna rješenja
Ubacivanje sadržaja i naknadna prilagodba detalja
Priprema za tisak
CIJENA: 1.200,00 KN + PDV

Dizajn brošure - dvostrana, 4 stranice
Dizajn 2 idejna rješenja
Dizajn svake stranice unikatan i prilagođen sadržaju
Ubacivanje sadržaja i naknadna prilagodba detalja
Priprema za tisak
CIJENA: 1.600,00 KN + PDV

Dizajn letka - dvostrani
Dizajn 2 idejna rješenja
Ubacivanje sadržaja i naknadna prilagodba detalja
Priprema za tisak
CIJENA: 800,00 KN + PDV