Portfolio

Pogledajte sve naše radove iz kategorija: izrada internet stranica, dizajn logotipa i vizualnog identiteta, kao i ostale web i grafičke radove

Dizajn brošure za Tapetar Majcen

Dizajn brošure prema vizualnom identitetu. Sadržaj brošure je usmjeren na "HOTELSKI I APARTMANSKI PROGRAM".

Broj stranica: 8
Format stranice: 230 x 140mm (otvorena brošura: 460 x 140mm)

Dizajn etikete, brending - HERMAN

Dizajn etikete s naglaskom na individualni pristup. Nakon konzultacija, klijentu su poslana idejna rješenja logotipa. U brendingu, odlučili smo dizajnirati logotip i ilustraciju. U daljnjem procesu odabrano je finalno rješenje logotipa, ilustracije i etiketa za vino.

Izrada web direktorija - oglasnik e-otpad.hr

Direktorij e-otpad.hr osnovan je po uzoru na slične web direktorije u razvijenim državama svijeta s ciljem kvalitetne pretrage tvrtki koje zbrinjavanju otpad. 

Izrada web stranice i dizajn logotipa

Za klijenta SHOLLE j.d.o.o., Slavonski Brod odradili smo dizajn vizualnog identiteta i web stranicu. Glavna djelatnost tvrtke je građevinsko projektiranje i usko povezane usluge.

Nakon detaljnih konzultacija započeli smo s dizajnom logotipa, a naknadno kroz kraći period su dizajnirani promotivni materijali: poslovna mapa, posjetnica, kuverta i memorandum. Definiranjem vizualnog identiteta tvrtke započeli smo s izradom web stranice u potpunosti prilagođene potrebama klijenta.

Dizajn kataloga - brošure za NYC, SPLIT

Dizajn kataloga za tvrtku Navis Yacht Charter iz Splita.

Prema smjernicama klijenta odradili smo dizajn kataloga za charter ponudu.

Dizajn je kreiran u jednostavnom i preglednom smjeru s strogim pridržavanjem tipografije. 

Dizajn logotipa - PROJEKT BIRO SHOLLE

Dizajn logotipa za tvrtku PROJEKT BIRO SHOLLE.

Znak je kreiran u smjeru prepoznatljivosti i unikatnosti na tržištu, s ciljem opisa djelatnosti. Stilizirana urbana građevina opisuje tvrtku kao tvrtku koja pruža usluge projektiranja u građevinarstvu.

Dizajn etikete za vino, La Croix Du Merle

Odradili smo dizajn etikete za vinariju CHATEAU LA CROIX DU MERLE, Francuska.

Dizajn je uključivao dizajn etikete i logotipa odnosno znaka vinarije koji je sastavljen od križa i stilizirane ptice u pozadini. Znak vinarije smo kreirali prema osnovnim smjernicama klijenta, svaki dio znaka je unikatno kreiran i prilagođen dodatnim zahtjevima klijenta.

Etikete su odrađene za sortu vina "Saint-Emilion Grand cru" u dvije verzije: "crno-zlato" i "bijelo-bronca". Za zlato i broncu predviđena je upotreba folijotiska, zlato prilagođeno crnoj podlozi, a bronza bijeloj podlozi.

Izrada web stranice - ŠAGULJE, Slavonski Brod

Nakon konzultacija klijentu su predložena tri idejna rješenja dizajna web stranice, odabrano rješenje je dodatno prilagođeno potrebama klijenta i sadržaja.

Dizajn je jednostavne i pregledne strukture za brzo i jednostavno kretanje posjetitelja na svim uređajima.