Web dizajn

KREATIVNOST I KVALITETA NA PRVOM MJESTU

U mogućnosti smo ponuditi Vam sve potrebne usluge za uspješno web poslovanje. Uz izradu web stranica, mi ih uređujemo, kreiramo sadržaj i promoviramo ih putem web marketinga i optimizacije za tražilice.

Naši primarni ciljevi za web dizajn i razvoj:

Web dizajn usluge

  • kreativan i moderna web dizajn
  • napredne tehnologija izrade web stranica prema standardu
  • jednostavno i sigurna CMS rješenja za ažuriranje
  • maksimalna prilagođenost za pamente telefone i uređaje
  • optimizacija za tražilice – SEO
  • osobna i potpuna podrška klijentima

DETALJNE INFORMACIJE O NAŠIM WEB USLUGAMA:

Web dizajn

Dizajn i kvalitetna struktura su među bitnijim osobinama svake web stranice. Na temelju toga posjetitelji stvaraju vizualni dojam koji može biti od presudne važnosti. Ukoliko posjetitelji nisu impresionirani Vašom web stranicom moguće je da steknu krivi dojam i prebrzo napute vaš web. Imajući u vidu bitnost dizajna možemo biti sigurni da je dizajn na profesionalan i kreativan.

Web programiranje

Pedantnim programiranjem povezujemo funkcionalnost i dizajn u jednu cjelinu. Čak i jednostavne web stranice trebaju biti pažljivo programirane, kako bi osigurali optimizirani i funkcionalni prikaz na svim uređajima – reposnsivni dizajn je sastavni dio svake moderne web stranice.

SEO i marketing

SEO ili optimizacija za tražilice je skup metoda koje dobro rangiraju Vaše web stranice na tražilicama za sve bitne ključne riječi (a često i manje bitne). Raspolažemo sa znanjem i metodama koje su u skladu s zahtjevima tražilica.

CMS web stranice

CMS omogućava da samostalno uređujete sadržaje bez ograničenja, a svakom klijentu pristupamo individualno. Dugoročno, samostalna administracija smanjuje troškove održavanja web stranice, a posebno je bitno aktivno ažuriranje i dodavanje novog sadržaja za pozicioniranje na tražilicama.

Responsivni dizajn

Vrlo je bitno da se web stranica ispravno prikazuje na svim mobilnim uređajima. Mobilni uređaji se više ne mogu niti malo ignorirati jer je broj korisnika iz mjesaca u mjesec sve brojniji.

Podrška klijentima

Pružamo punu podršku u svim segmentima, a usmjerena je individualno.