Izrada internet trgovina

Jedna od naših glavnih djelatnosti je izrada internet trgovina s individualnim pristupom i detaljnom prilagodbom za tražilice.

Nakon konzultacija, Kreiramo unikatni dizajna, prilagođenu strukturu i funkcionalnost prema potrebama djelatnosti i tvrtke. Primarni fokus je kvalitetni SEO. Kvalitetna optimizacija za tražilice (SEO) izrazito je bitan prilikom izrade internet trgovine. a to je ono na čemu najviše radimo i imamo potrebno znanje.

Za primjer, odradili smo internet trgovinu za tvrtku kojoj je glavna djelatnost prodaja UV gelova za nokte. Kvalitetnom uslugom optimizacije tj. SEO-a, postignitu su odlični rezultati na tražilicama. Upisom pojma "UV gelovi" na tražilicama web trgovina je u prve dvije pozicije... a broj posjeta se tijekom šest mjeseci četverostruko povećao.

Izrada internet trgovina najviše treba biti usmjerena na:

Sigurnost. Vaša internet trgovina treba ponuditi klijentima sigurne i pouzdane servise i opcije za plaćenje kako bi se omogućilo sigurno i jednostavno kartično plaćanje, ali i ostale opcije naručivanja: pouzećem i plaćanje po predračunu.

Vidljivost. Stukturom, programiranjem i optimizacijom za tražilice odrađen je veći dio posla s naše strane, na Vama je da napravite kvalitetan sadržaj (tekst i slike), što u konačnici rezultira top pozicijama na tražilicama.

Jednostavnost. Posjetitelji moraju biti u stanju brzo i jednostavno pronaći ono što traže i to na svim vrstama uređaja. Unikatni dizajn i struktura prilagođava se potrebama internet trgovine s ciljem kvalitetne optimizacije za tražilice.

Izrada internet trgovina, Sigmat, Slavonski Brod

KLIJENT: SIGMAT d.o.o., Slavonski Brod

Izrada internet trgovine koja je u potpunosti prilagođena potrebama tvrtke SIGMAT d.o.o.. Programiranje je odrađeno prema svim standardima i zahtjevima klijenta. Klijent je odabrao prijedlog dizajna koji smo ponudili, te se prema odabranom prijedlogu programirala internet trgovina.

Pogledajte sve naše internet trgovine.

Kvalitetna web trgovina najčešće uključuje:

Unikatni dizajn
Nakon osnovnih konzultacija, klijentu šaljemo idejna rješenja dizajna s prikazom naslovne stranice i glavnih stranica (detalji proizvoda, lista proizvoda, košarica...). Odabrano rješenje finalizira se prema konzultacijama. Izmjene su neograničene, sve u cilju postizanja u potpunosti kvalitetnog i prilagođenog rješenja.

Neograničeni proizvodi
Bez ograničenja koristite internet trgovinu, neograničen broj proizvoda i kategorija

Mogućnosti plaćanja i web shop cijene
Plaćanje može biti u potpunosti prilagođeno vašim potrebama, a standardne opcije za plaćanje su: pouzeće, opća uplatnica i kartično plaćanje u suradnji s vodećim pružateljima kartičnog poslovanja. Svaki način u potpunost je automatiziran i kompletan izračun cijena.

Administracija web shopa
Jednostavna administracija proizvoda, narudžbi, pregled statistike putem svih uređaja. Zavisno od potreba, mogućnosti se prilagođavaju.

Prilagodba za tražilice
Kvalitetnom prilagodbom za tražilice i s našim savjetovanjem za administraciju trgovine postižemo kvalitetne rezultate. 

Upravljanje narudžbama
Jednostavno upravljanje narudžbama s mogućnostima slanja automatske ponude, statusa narudžbe (poslano, zaprimljeno...).

Popusti i vaučeri
Kreirajte vaučere i popuste za svoje klijente koji se mogu koristiti prilikom kupovine za razne prigode. Popusti mogu biti bazirani na jednom kupcu, grupi kupaca, te na koje kategorije i proizvode se odnose popusti, u kojem vremenskom rasponu, na koji broj proizvoda...

Izrada internet trgovina s fokusom na kreativni dizajn, preglednost i prilagodbu za tražilice

Košarica
Detaljan prikaz koršarice s listom proizvoda, cijenama, svim popustima, iznosom dostave. 

Registracija korisnika
Jednostavna registracija korisnika sa svim potrebnim podacima i s mogućnosti prijave putem duštvenih mreža.

Prilagođene cijene dostave i poreza
Registracijom klijenta, prema lokaciji se automatski računaju cijene dostave i iznos poreza. Dostava može biti podjeljena po zonama i izračunu težine paketa, a preko određenog iznosa dostava može biti besplatna, za domaće i/ili strano tržište.

Blog objave
Objavite korisne informacije i zanimljivosti na vašoj Internet trgovini, s ciljem informiranja posjetitelja i povećanja posjeta putem tražilica. Svaka ozbiljnija web trgovina trebala bi imati blog ili sličan način objavljivanja korisnih i zanimljivih informacija koje su vezane uz djelatnost.

Prilagoba za sve uređaje
Responsivni dizajn web trgovine koji se prilagođeno prikazuje na svim uređajima. U pravilu, ovo je standardno budući da je između 30-40% posjeta upravo preko mobilnih uređaja. 

Online plaćanje
Kupcima je potrebno ponuditi što više oblika plaćanja putem Internet trgovine.

Nudimo integraciju sa svim pouzdanim tvrtkama za kartično poslovanje. Ukoliko internet trgovina u ponudi ima više opcija plaćanja, vjerojatno će se povećati prodaja i smanjiti napuštanje košarice u koraku odabira plaćanja.
Najčešću integraciju smo odradili s tvrtkama: T-COM i PayPal-om.

Cijene su individualno prilagođene potrebama klijenta, u dosadašnjem radu nismo imali susret s izradom dvije iste internet trgovine, stoga se i cijene prilagođavaju svakom klijentu, ali složili smo dva paketa s cijenama izrade web trgovina.

Napredna pretraga
Kupcima je porebno osigurati da brzo pronađu ono što traže. Pretragom koja uključuje pretraživanje prema ključnim riječima, bojama, veličini pakiranja i slično osigurava kupcima brzi pronalazak svih proizoda.

Web marketing savjetovanje
Izrada Internet tgovine je veliki iskorak u online poslovanju, međutim kvalitetnim web marketingom se može privući veći broj potencijalnih kupaca.
Pomažemo klijentima sa savjetovanjem za web marketing Internet trgovine putem Google Adwords, SEO, Facebook kampanje, e-mail newsletter kampanje i tako dalje.

Internet trgovina treba biti prilagođena individualno

Upute za administraciju
Svjesni smo kako kvalitetnom administracijom Internet trgovine s Vaše strane možemo napraviti veliki pomak u Internet prodaji.
Uputama koje mogu biti tekstualne ili slikovne sigurni smo kako možete svaki dio trgovine (proizvodi, kategorije, blog...) urediti savršeno za posjetitelje, ali i tražilice... dobar dio SEO – optimizacije za tražilice je upravno na Vama.