Dizajn i izrada newslettera - email marketing

Newslettere (email marketing) izrađujemo prema standardima što rezultira većem postotku uspješno ispuručenih emailova i ispravan prikaz u svim preglednicima na stolnim računalima, tabletima i pametnim telefonima.

Kombinirajući naše iskustvo i znanje sa zahtjevima klijenata, osiguravamo kvalitetan email marketing, a izrada newslettera uključuje:

Izrada newslettera, dizajn i slanje

Analiza ciljeva i konzultacije
Većina posjetitelja pogleda newlsetter na nekoliko sekundi, u tih nekoliko sekundi obavezno je primatelja zainteresirati! 
Bilo da se radi o informativnom newsletteru-u, promociji proizvoda ili akcija, obavezno je zainteresirati primatelja za sadržaj i usmjeriti fokus na najzanimljiviji dio.

Dizajn i programiranje
Kreativan dizajn i zanimljivu strukturu newslettera vrlo je bitno odraditi prilagođeno za sve preglednike, vašoj djelatnosti, ali i publici koja će primati emailove. Previše različitih naslova, teksta, akcija odnosno raznolikog teskta i slika može izazvati brzo zatvaranje. Sadržaj treba prikazati na jednostavan i pregledan način.
Programiranje newslettera je prema aktualnim standardima što je bitno za što veći postotak uspješno isporučenih emailova, te naravno za ispravan prikaz u svim preglednicima i uređajima.
Svi naši newsleteri su RESPONZIVNI, odnosno DIZAJN NEWSLETTERA se prilagođava uređaju i dijagonali ekrana.

Analiza i statistika
Nakon svakog slanja radi se analiza i uređenje liste emailova (brisanje odbijenih, nepostojećih i emailova koji su zatraženi za brisanje s liste).
Analizom se mogu dobiti korisne informacije, za primjer kada posjetitelji najviše otvaraju emailove i linkove unutar emailova, pa je poželjno "forsirati" slanje u određeno vrijeme npr. 18.00h... svaka djelatnost zahtjeva individualnu prilagodbu prilikom izrade i slanja newslettera.

Što čini dobar newsletter i na što je potrebno obratiti pažnju prilikom izrade.

Izrada newslettera - dizajn, programiranje, slanje

Newsletter bi trebao biti jednostavan i informativan za primatelja, te potpuno prilagođena za prikaz na svim uređajima. Čak 74% korisnika pregledava emailove putem pametnih telefona - prema izvoru s blog.hubspot.com/. 

Za newsletter koji je korišten u primjeru , odradili smo dizajn, izradu i slanje newslettera za tvrtku IND-EKO d.oo.. Cilj je bio kreirati jednostavan newsletter s prilagodbom za sve uređaje, rezolucije i email preglednike.

CIJENA IZRADE NEWSLETTERA - email marketing

- dizajn 3 idejna rješenja
- programiranje prema standardu
- testiranje prikaza u najzastupljenijim email preglednicima
- isporuka svih materijala spremnih za slanje
CIJENA: 800,00 kn + PDV
* nakon izrade nije potrebno svaki put raditi novi newsletter već samo nadograditi postojeći s novim sadržajem.

Cijena slanja newslettera

Slanje newslettera je individualno za svakog klijenta, sve zavisi o broju mjesečnih kampanja odnosno slanja, te veličini email liste.
Sve liste za klijenta održavamo što podrazumjeva čišćenje emailova koji nisu aktivni, označeni su sa SPAM, imaju grešku i slično.

Točne cijene ne možemo definirati, već je potrebna individualna prilagodba. Svaka tvrtka ili djelatnost zahtjeva analizu i osnovne konzultacije.

Slobodno nas kontaktirajte, kako bi pronašli optimalno rješenje za vas kao individualnog klijenta ili pogledajte okvirne cijene u nastavku.
* Cijene su formirane prema najčešćim zahtjevima klijenata

PAKET 1
- dvije kampanje, slanje dva puta mjesečno
- lista do 10 000 emailova**
CIJENA: 200,00 kn + PDV / 1 mjesec

PAKET 2
- četiri kampanje, slanje četiri puta mjesečno
- lista do 20 000 emailova**
CIJENA: 350,00 kn + PDV / 1 mjesec

** jedna lista emailova dijeli se na broj slanja u mjesecu.
Za primjer, ukoliko se lista od 15 000 emailova šalje četiri puta mjesečno, pojedinačno slanje uključuje slanje newslettera na 3750 emailova.