Izrada web stranica - web development

Kompletan dizajn, struktura i funkcionalnost prilagođava se vašoj djelatnosti i potrebama, a prije svega primarni cilj je kvalitetna optimizacija za tražilice - SEO je najbitniji dio svake web stranice, a to je ono na čemu najviše radimo i imamo potrebno znanje. Odradili smo SEO za najvećeg proizvođača opreme za nokte - 5STARS, sve ključne riječu su top pozicionirane. Za primjer, upisom ključne riječi "UV gelovi", pozicija na Google-u je uvijek u top dva razultata.

Izrada web stranice + kvalitetni SEO.

Kreativnim i profesionalnim pristupom, izrada web stranica s naglaskom na kvalitetu i prilagodbu za tražilice.
Kvalitetna web rješenja.

Obratite nam se s povjerenjem i pronađimo optimalno rješenje za Vašu web stranicu.

Cilj
Izrada web straniceVi ste upoznati s Vašim poslovanjem, uslugama i ciljevima - samo nam trebate sve prenjeti u cilju pronalaska optimalnog rješenja.
Konzultacije su otvorene za svaki segment prilikom izrade web stranice s kompletnim savjetovanjem, a konzultacije se odnose na stukturu, web dizajn naslovne stranice i svih podstranica, kao i na tehnologiju izrade.

Stuktura i dizajn web stranice - web dizajn
Nakon konzultacija i planiranja, u potpunosti smo upoznati o Vašim potrebama za web stranicom, te započinjemo dizajniranje i strukturiranje web stranice. Usredotočeni smo na sve sitne kreativne detalje, jednostavno i brzo korisničko iskustvo, te strukturiranje web stranice u smjeru optimizacije za tražilice. Prilikom dolaska posjetitelja na web stranicu potrebno je brzo uvjeriti posjetitelja da su pronašao "ono" što traži. Kvalitetnim dizajnom i programiranjem želimo biti sigurni da web stranica ostavlja kvalitetan dojam, odnosno postizanje savršene ravnoteže između kreativnosti i funkcionalnosti.

Programiranje web stranice - izrada web stranice
Programiranje web stranice je "čisto", odnosno kod nije "prljav" kako bi se stranica što brže i stabilnije učitala i prikazala posjetitelju.. Pridržavamo se svim aktualnih standarda prilikom programiranja što je bitno za brz i stabilan rad web stranice, a ujedno je i sastavni dio osnovne optimizacije za tražilice. Ne koristimo gotove predloške već se sve dizajnira i programira prema potrebama klijenta.

Sigurnost web stranice je na visokom nivou, a web stranica se prikazuje u svim preglednicima ispravno.
Administracija je maksimalno prilagođena za brzo i jednostavno ažuriranje sadržaja, a potrebno je osnovno poznavanjem rada na računalu.

ROI - povratak uloženog. Cilj nam je kreirati web stranicu koja će kroz web poslovanje biti u potpunosti iskorištena. To je garancija za brzi povratak uloženog u web stranicu. 

Dodatne informacije: izrada CMS web stranice

ŠTO SVE UKLJUČUJE IZRADA WEB STRANICE:

KONZULTACIJE
Na početku suradnje potrebno je definirati sve bitne informacije i prema potrebi korigirati ponudu. Detaljnim konzultacijama upoznajemo vaše potrebe i dogovaramo optimalno rješenje i pristup izradi web stranice.
* u ponudu su uključne konzultacije tijekom kompletnog procesa izrade web stranice

više informacija: što uključuje izrada web stranice.

Pridržavanjem standarda, individualnom prilagodbom strukture i detaljnom optimizacijom pozadinskog koda osiguravamo kvalitetne pozicije na tražilicama.Uz savjetovanje i Vašu pripremu sadržaja postižemo "top" rezultate na tražilicama, što podrazumijeva prikaz Vaše web na prvoj stranici pretrage za najbitnije ključne riječi. Ključne riječi određujete samostalno uz naše savjetovanje i istraživanje Vaše djelatnosti u web svijetu.
Putem Google Analytics-a možete pratiti broj posjeta, lokacije posjetitelja...

KVALITETNI SEO ODRADILI SMO ZA TVRTKE U NASTAVKU:
* navedene su ključne riječi samo s top pozicijama, ključne riječi iza 5. mjesta na 1. stranici Google-a nismo uzeli u obzir (osim ukoliko je veća konkurencija) iz razloga što bi lista bila poprilično velika, ukoliko je potrebno možemo Vam dostaviti više informacija o odrađenim optimizacijama za tražilice.SIGMAT.hr:

  • "oprema za zavarivanje" – 2. pozicija na 2. stranici, vrlo dobra pozicija a kroz period od 60 dana očekujemo pozicija na prvoj stranici
  • "rhino aparati za zavarivanje" – 1. pozicija na 1. str., vrlo bitna pozicija, tvrtka je zastupnik RHINO opreme, a na tržištu je preko 20 zastupnika/trgovina RHINO opreme uključujući CONRAD.hr
  • "esab veleprodaja" – 3. pozicija na 1. stranici za jednu od glavnih djelatnosti tvrtke


JAKITA.de:
"Kindergarten Bewertung" – 3. pozicija na 1. stranici na google.de, tržište je vrlo kvalitetno, a postignuti su top rezultati za Kinderkrippe, Krippe... + bewerten

5STARS.hr:

  • "UV gelovi" – 1. pozicija za najbitniju ključnu riječ


PCELARSTVO-OREC.hr

  • "imuno bomba", "imuno bomba cijena", "matična mliječ", sve ključne riječi su u top 5 pozicija, a konkurencija je srednje kvalitete. Rezultati su potigniti u roku od 15 dana.


MORSKA-PJENA.hr/webshop:

  • "oprema za jedrilice" – fokus tvrtke je na prodaji nautičke opreme, a najbitniji dio je oprema za jedrilice, postigli smo top rezultat za najbitniju ključnu riječ.

 

RESPONZIVNI DIZAJN – prilagodba web stranice za mobilne uređaje

Prema statistici na globalnoj razini gotovo 50% posjeta je putem mobilnih uređaja, stoga je prilagođeni prikaz na mobitelima tj. responzivni dizajn web stranice standardna stavka kvalitetne web stranice.
Širina web stranice, struktura i veličina elemenata (naslov, slika, tekst...) prilagođava se rezoluciji mobilnog uređaja. Zasebno se odrađuje prilagodba za vertikalni i horizontalni pregled stranice na svim mobilnim uređajima (mobiteli i tableti).

VIŠEJEZIČNOST
Podrška za višejezičnost prema potrebi, svaki jezik je u potpunosti zaseban prema svim parametrima, a uključena je i optimizacija za tražilice za sve jezike.
Broj jezika se može prilagoditi prema Vašim potrebama, odmah u startu ili naknadno.

DODAVANJE SADRŽAJA, TESTIRANJE I POSTAVLJANJE NA SERVER
Tijekom programiranja poželjno je da pripremite sadržaj. Poslani sadržaj prebacujemo na web stranicu, a zatim na domenu www.naziv-domene.hr/test/ , nakon Vaše potvrde prebacujemo na www.naziv-domene.hr/.

ADMINISTRACIJA
Administracija je vrlo jednostavna i potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu za uređivanje/dodavanje sadržaja. Administracija je moguća preko mobilnih uređaja putem prilagođene administracije.

SIGURNOST STRANICE
Sigurnost kompletnog weba je na visokom nivou prema web standardima, eventualno neplanirano rušenje internet stranice je svedeno na minimum (sve naše stranice su 99.99% u funkciji – "uptime" pratimo putem web alata i eventualno rušenje stranice – "downtime" rješavamo u kratkom roku).
Mogućnost hakiranja je svedena na minimum, bitno je samo da je Vaša lozinka administracije dovoljno jaka i u obliku: slova+brojevi+znakovi.

BACKUP
Automatski backup webstranice radi se jednom tjedno, a backupe čuvamo na našem dodatnom serveru gdje se zadnji backup u mjesecu automatski prebacuje i ostaje trajno dostupan.

AUTORSKA PRAVA
Nakon završetka web stranice i podmirivanja svih obveza, kompletna web stranica prelazi u trajno vlasništvo naručitelja usluge. PRIMO STUDIO zadržava pravo da web stranicu objavi kao referencu.