Što uključuje izrada web stranice

Što uključuje izrada web straniceDIZAJN WEB STRANICE
Nakon konzultacija krećemo s dizajnom idejnih rješenja web stranice. Dostavljate nam logotip i osnovne smjernice oko dizajna (internet stranice koje Vam odgovaraju dizajnom i/ili strukturom, kratki opis tvrtke, djelatnosti...). Prema Vašim smjernicama dizajniramo idejna rješenja naslovnice i šaljemo Vam na pregled.
Nakon osnovnih konzultacija oko dizajna i strukture potrebno je odabrati rješenje za dodatnu razradu, moguće je kombinirati elemente dizajna. Izmjene su neograničene u cilju postizanja kvalitetnog rješenja.

Kvalitetna izrada web stranice podrazumijeva kvalitetno strukturiranje i kreativno-funkcionalan web dizajn.

Nakon definiranja naslovnice krećemo na dizajn glavnih podstranica (usluge, reference, o nama...).
* u ponudu je najčešće uključeno dizajniranje tri idejna rješenja + prilagođeni dizajn svih podstranica, za kvalitetnu web prezentaciju potrebno je da svaka podstranica koristi prilagođenu strukturu (vrlo dobro za posjetitelje i tražilice).

PROGRAMIRANJE - IZRADA WEB STRANICE

Definiranjem dizajna možemo započeti s programiranjem internet stranice. Programiranje je prema aktualnim standardima u potpunosti prilagođeno potrebama klijenta. Pozadinski kod je "čist" i omogućuje brzo učitavanje sadržaja internet stranice.

Tijekom programiranja prilagođavaju se svi potrebni elementi stranice prema aktualnim SEO standardima – prilagodba za tražilice (SEO) je najbitniji dio kvalitetne web stranice.
Broj modula je neograničen, a ovisi o potrebama internet stranice i konzultacijama.
Tehnologije koje najčešće koristimo: HTML, CSS, PHP, jQuery + Drupal administracija.

SADRŽAJ WEB STRANICE
Sadržaj (podstranice – linkovi, tekst, slike...) je neograničen i uređujete samostalno putem jednostavne i prilagođene administracije.
Prema konzultacijama kreiraju se vrste sadržaja (usluge, reference, novosti...), a svaka vrsta sadržaja ima prilagođena polja (naslov, opis, slike, prilozi...). Svaka vrsta sadržaja može imati prilagođenu strukturu prema potrebi, a jednim klikom određujete strukturu.
Pozadinski sustav automatski kreira uvodni sadržaj, detaljni sadržaj, veličinu slika i prilagodbu za tražilice.

SEO – OPTIMIZACIJA WEB STRANICE ZA TRAŽILICE

Vizualno kvalitetna web stranica bez kvalitetnog SEO-a je u većini slučajeva loše pozicionirana na tražilicama što rezultira manjem broju posjetitelja.

Kvalitetna web stranica treba biti vidljiva i posjećena.

U procesu izrade internet stranice prilagođavamo sve potrebne parametre kako bi se dugoročno osigurala kvalitetna pozicija za tražilicama. Kvalitetno strukturiranje i programiranje je osnovni preduvjet na dobru poziciju na tražilicama (pozicija u prve dvije stranice pretrage).

Ukoliko očekujete "top rezultate", potrebno je obratiti pažnju na nekoliko čimbenika:

  1. konkurencija: broj Internet stranica koje su slične djelatnosti i kvaliteta istih
  2. sadržaj: kvalitetni sadržaj je prema novim algoritmima Google-a jedan od bitnijih preduvieta za "top pozicije" – tekst i slike trebaju biti prilagođeni da posjetitelja zadrže na stranici
  3. administracija: minimalno 2x mjesečno poželjno je dodati novi sadržaj (referenca, novost, blog...)

* u ponudu je uključena kvalitetna optimizacija za tražilice, uz konzultacije i pripremu kvalitetnog sadržaja postižemo "top rezultate". Savjetujemo vas oko pripreme sadržaja i strukturiranje.
* kompletno cijela administracija je pokrivena s dodatnim informacijama kako bi se novi sadržaj dodao pridržavajući se SEO-a. Šaljemo Vam upute za administraciju, a uvijek smo dostupni za pitanja.